Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images

Arbeider ontslagen wegens positieve drugstest na zijn favoriete ontbijt

Een arbeider die werkte voor een bedrijf in het Verenigd Koninkrijk, is ontslagen nadat hij een positieve drugstest had afgelegd. Toch beweerde de in Engeland wonende Pool Marcin Konieczny dat hij nooit verdovende middelen had genomen. Nadien ontdekte hij dat zijn favoriete ontbijt aan de basis lag van zijn positieve test.

11 reacties

  • Chris Goossens

    5 jaar geleden
    Is een bekend verhaal. Profsporters weten al lang dat ze die broodjes moeten mijden.
  • Nicolas Van Hoecke

    5 jaar geleden
    Ik zou er al niet meer gaan werken.
  • Guido Leysen

    5 jaar geleden
    Freddy Van Yperzele Mocht je ECHT het artikel lezen dan zou je weten dat hij jou zelfs voor was en ZELF een labotest heeft laten uitvoeren op zijn "gezond" brood met maanzaadjes. EN ... onschuldig is bevonden.
  • Ramon Simon

    5 jaar geleden
    Werkgevers die dugstesten afleggen is gewoon fout. Hoe kan je zo ooit een vertrouwensband hebben tussen werkgever en werknemer? Je ziet het overal waar ze overdrven controleren en regeltjes invoeren, werknemers minder gemotiveerd en ongelukkig.
  • dirk Driessens

    5 jaar geleden
    Ben smorgens al gecontroleerd geweest voor speeksel test die was positief!! Ik schrok. Mij een hoedje!! Bij hoog en laag beweerde e politie dat zijn test niet liegt rijbewijs direckt af moeten geven dan bloed trekken en 0.000 in bloed! Na 4 dagen kreeg ik met document labo rijbewijs terug maar daar sta je dan zonder rijbewijs voor te gaan werken en alle miserie!!!! Schandalig !!!