Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Uitwerking betonstop is voor volgende Vlaamse regering: “Vijf verloren jaren”

De Vlaamse regering krijgt het dossier van de ‘betonstop’ niet afgerond. Ze wil tegemoet komen aan juridische bezwaren van de Raad van State. Dat wil zeggen dat de finale uitwerking zal overgelaten worden aan de volgende Vlaamse regering. De oppositie reageert scherp.

5 reacties

  • Louis Heyens

    5 jaar geleden
    als iedereen "even snel en efficiënt" zou werken als onze ministers en andere beleidsmensen dan reden we nu nog steeds allemaal met een kar met boerenpaard ... Gelukkig dat ze zo dik betaald worden en dat ze altijd een auto met chauffeur ter beschikking hebben want anders wisten ze niet waar ze zouden moeten gaan (waar Brussel ligt)
  • Paul Van Oosterwijck

    5 jaar geleden
    en ondertussen wordt er lustig op los gebetonneerd, al dan niet met vergunning (meestal zonder). Kijk maar rond in uw eigen straat ...
  • Johan Launders

    5 jaar geleden
    wetten en voorstellen doen om in de gazet te staan, er succes (of geen succes) mee boeken, maar dan niet uitvoeren zoals de SWT van Kris Peeters waarvan KB nooit verscheen.
  • birgit vanderest

    5 jaar geleden
    Kom maar in diegem kijken wat die betonstop heeft teweeg gebracht. elke meter groen moet er hier aan geloven. Resultaat geen groen meer en leegstand van nieuwbouw. Mercie bende spijbelaars. Well done
  • Luc Van Hoef

    5 jaar geleden
    Tegen de tijd dat de stop goedgekeurd wordt is de wet niet meer nodig want alles zal al "dicht gebetonneerd " zijn...