VTM-gezichten Evi Hanssen, Natalia en An Lemmens werden allen het slachtoffer van fake news.
Volledig scherm
VTM-gezichten Evi Hanssen, Natalia en An Lemmens werden allen het slachtoffer van fake news. © PhotoNews

VTM stapt naar de rechter na fake news over An Lemmens, Evi Hanssen en Natalia

ShowbizzVTM gaat een klacht indienen nadat enkele schermgezichten en het programma ‘The Voice’ slachtoffer zijn geworden van fake news. Op sites zoals Instagram en Facebook verschijnen valse nieuwsberichten, waarmee allerlei schoonheidsproducten worden gepromoot. Wie die producten wil kopen, wordt opgelicht en ziet zijn geld in rook opgaan. Ook de VRT sluit zich aan bij de klacht. De politie vraagt slachtoffers van nepadvertenties om aangifte te doen.

4 reacties

  • Staf Quisenaerts

    5 jaar geleden
    Als men echt fake news wil horen ,zet u TV dan op VRT en VTM die zenders hebben en zijn nu al 5 jaar politiek in ons strot te duwen met leugens ,leugens en leugens ! Informeer u in Duitsland waar de media gesponserd word door enkele schatrijke mensen die bepalen wat er moet gezegd worden in praatprogramma's ,nieuws en sport !
  • Patrick Verbelen

    5 jaar geleden
    ik zie geen verschil tussen die nep advertenties en de reclame die ze uitzenden. Daarin worden ook dingen verteld die niet waar zijn.
  • Levi Raes

    5 jaar geleden
    Facebook&instagram worden overspoeld door op maat gemaakte reclame voor producten die aansluiten bij iedereen zn interesses, deze blijken altijd fake te zijn...
  • Yannick Foubert

    5 jaar geleden
    LoL als het over een paar vrouwen gaat dienen ze ineens klacht in. Hoe zit het met bart de pauw wanneer krijgt die excuses van de fake news king vrt?. De vrt en vtm zijn nog rotter dan rot verdoezelen elk nieuws over migranten.
  1. Ook Natalia dient klacht in na ‘fake news’: “Het loopt echt de spuigaten uit”
    Showbizz

    Ook Natalia dient klacht in na ‘fake news’: “Het loopt echt de spuigaten uit”

    Op sociale media duiken er steeds meer nepberichten op over BV’s. Eerder beweerde een Poolse Facebookpagina al dat An Lemmens (38) ontslagen was door VTM omdat ze enkel haar eigen schoonheidsproducten wou gebruiken. Nu doet een nieuw vals artikel de ronde over Natalia (38). Ook zij zou gebroken hebben met haar management om haar schoonheidsbedrijf te kunnen blijven behouden. De zangeres reageert verontwaardigd op Instagram en stapt morgen naar het gerecht.
  2. André Hazes toont in documentaire zijn herrijzenis na verslaving: “Na de vernedering wil ik tonen wat er van me geworden is”
    Play
    Showbits
    5

    André Hazes toont in documentai­re zijn herrijze­nis na verslaving: “Na de vernede­ring wil ik tonen wat er van me geworden is”

    Twee jaar geleden kregen Vlaanderen Nederland het eerlijke verhaal van André Hazes (30) te zien in de zeer persoonlijke documentaire ‘André Hazes: Crossroads’. Nu is het tijd om te zien hoe het sindsdien is verlopen met de zanger. “In dit vervolg wil ik aan de mensen tonen hoe fijn het is om al je problemen aan te pakken. Hoe anders je daarna in het leven staat”, vertelt hij aan Jarne. Maar is het niet erg lastig om zo open en eerlijk over je verslavingen te moeten praten? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits. ‘André Hazes - the next chapter’ is nieuw op maandagavond bij VTM2.