Oprah op bezoek in Neverland van Michael Jackson in februari 1993.
Volledig scherm
Oprah op bezoek in Neverland van Michael Jackson in februari 1993. © REUTERS

Oprah wil weten wie Michael Jackson hielp om kinderen te mishandelen: “Iémand moet dat voor hem geregeld hebben”

CelebritiesOprah Winfrey, die volgende week de nabeschouwing van de HBO-documentaire ‘Leaving Neverland’ zal verzorgen, wil weten wie Michael Jackson destijds geholpen heeft om contacten met jongere kinderen te leggen. “Iemand moet die afspraakjes voor hem hebben gemaakt, iemand moet dat alles geregeld hebben.”

3 reacties

  • Mady Vermeulen

    5 jaar geleden
    Vreemd dat er zoveel fans blindelings geloven in de onschuld van hun idool, ook zonder bewijzen. Ze wuiven de getuigenis van menig verkracht kind gewoon weg. Nochtans zijn er aanwijzingen zat, en zelfs aanklachten, waaronder een die Jackson voor 20 miljoen afkocht. Voor een onschuldige is dat veel geld. Ik krijg stilaan de indruk dat Jacksons' fans graag in de plaats van diens slachtoffers waren geweest, lees, door hun god verkracht waren geworden.
  • Ramses Temmerman

    5 jaar geleden
    Vreemd dat Oprah en vele media blindelings en zonder enig bewijs zomaar alles geloven wat er in docu 'Leaving Neverland' vertelt word...Het is ook geen echte docu waar meerdere partijen aan het woord komen, maar een eenzijdig verhaal van twee bewezen leugenaars.
  • Paul Geerts

    5 jaar geleden
    ik krijg stilaan de indruk dat Oprah iets te verbergen heeft en daarvoor de focus steeds op anderen legt, de gedrevenheid waarmee ze dit doet is verpletterend.Ik stel me daar grote vragen bij.