Vlaams minister van Milieu Koen Van den Heuvel (CD&V)
Volledig scherm
Vlaams minister van Milieu Koen Van den Heuvel (CD&V) © BELGA

België wil dat Europa belasting invoert op vliegreizen

België zal, net als Nederland, aan zijn Europese partners voorstellen om een Europese belasting in te voeren op commerciële vluchten. Dat schrijft Le Soir zaterdag. 

33 reacties

  • frans Venloo

    1 jaar geleden
    Europa dan weten ze van niets daarna en denken ze dat het hun geen stemmen gaat kosten in 2024 Dom Dom Dommer kan het niet . EU betekend dat ALLE wetten voor al deze landen tellen . In Belgie zijn er reeds drie verschillende wetten voor 1 onderwerp echt ongelofelijk war men mee bezig is . EU is ene plaats voor buiten gewipte super betaalde politiekers
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Weeral een verdoken belasting.
  • rudy beernaert

    5 jaar geleden
    Ze jagen hier iedereen naar het buitenland,we hebben echt politieke klungelaars,nog wat meer naar spijbelaars luisteren,dan kunnen ze zogezegd op grond daarvan meer taksen heffen,ik heb het hier in België wel echt gezien'geen wonder dat de Britten uit de Eu willen stappen,ze willen steeds het voortouw nemen en hebben hier van niks verstand,alleen Hoe ze hun eigen zakken kunnen vullen.
  • Florent Verhaeghe

    5 jaar geleden
    Belgen vragen geen extra belasting ,de CD&V vraagt extra belasting in een land met de hoogste belastingen en de KLEINSTE pensioenen . De kleine man is voor de zoveelste keer de dupe.
  • Karel Van Beeck

    5 jaar geleden
    Voer eens een extra belasting in op personen waarvan men weet dat ze frauderen.