Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Voorganger Lukaku bij United noemt Rode Duivel in één adem met... Xavi en Iniesta

Premier LeagueRomelu Lukaku was afgelopen woensdag de gevierde man bij Manchester United. De Rode Duivel, die dit seizoen moet knokken voor een plaatsje bij de Mancunians, scoorde twee keer in de met 1-3-gewonnen uitmatch tegen Crystal Palace en zijn prestatie heeft hem heel wat lof opgeleverd. De uitspraken van Dimitar Berbatov zijn misschien nog wel de opvallendste: de gewezen Bulgaarse goaltjesdief, al langer fan van Lukaku, noemt onze landgenoot in één adem met... Xavi en Iniesta.

18 reacties

  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Lukaku is ongetwijfeld de beste aanvaller bij de Belgen. En elders ook, op voorwaarde dat hij correct uitgespeeld wordt. Hij moet kunnen lopen, niet te veel tegenstanders in de weg, bal in de looplijn. Niet in de voeten want technisch is hij een drama, zodus hem vergelijken met Iniesta of Xavi is lachwekkend.
  • Ronny Popelier

    5 jaar geleden
    Velen zien niet wat ze zien, sommige weten wat ze niet willen weten ivm Romelu Lukaku. Cijfers en resultaten staan er , breekt overal doelpunt records. Romelu Lukaku behoort tot het kransje vijf beste spitsen. En wees maar zeker veel top ploegen willen maar al te graag een spits als Big Rom in de ploeg. Is nog heel jong en zijn grens is vast en zeker nog niet bereikt. Gaan nog vele mooie dingen zien van Romelu. Maar ja jaloezie en haten is toch zo'n lelijk ding.
  • Kristof Degros

    5 jaar geleden
    Hij is beter geworden, maar een een topspits kan een bal aannemen en zelf iets forceren, dat kan hij met moeite. Meestal loopt hij gewoon in de weg. Maar hij staat regelmatig op de juiste plaats en zijn goals zijn vooral te danken aan het team waarmee hij speelt. Als hij geen ballen krijgt dan is het niks en een goeie spits gaat dan zelf de bal ophalen.
  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Beter lezen, hij vergeleek Lukaku niet met Iniesta of Xavie. Hij zei: "De bal die hij inspeelde naar Lingard tegen Liverpool bijvoorbeeld: er zijn er weinig die die pass zullen trappen. Het was alsof je naar Xavi of Iniesta keek. De meeste lezers zijn hier echt bijziend of hebben niks met de beste Topscorer aller tijden van de Rode Duivels.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Da gast is bijziende of zit aan de drugs mijn gedacht,denk dat die een andere match gezien heeft eentje van een paar jaar geleden