Het spandoek ging bij de lancering even vliegen.
Volledig scherm
Het spandoek ging bij de lancering even vliegen. © BELGA

Open Vld wenst iedereen "Welkom in het land van de doeners”, maar dat loopt bijna mis

Open Vld heeft deze voormiddag het startschot voor haar verkiezingscampagne gegeven. In Woensdrecht, net over de grens met Nederland, werd een groot spandoek gehesen met de slogan "Welkom in het land van de doeners".

65 reacties

  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Ze hebben iets gedaan. Het lukte wel niet helemaal. Het zit er weer op voor 5 jaar. Nu 5 jaar plannen wat ze binnen vijf jaar gaan doen. Hopelijk komen er geen vervroegde verkiezingen. Of ze riskeren nog een burn-out. Een tip voor binnen 5 jaar. Het kost niet te veel moeite. Een gedenkplaat met het opschrift: 'Hier deed de OVLD'.
  • Gilbert Vermeersch

    5 jaar geleden
    De Croo is absoluut géén goed bestuurder, heeft dat al dikwijls bewezen. Hun energie-specialisten Turtelboom+Tommelein zijn wel voorbeelden van doeners, met belastinggeld. Doener Rutten zegt, mogelijk of niet, 2kerncentrales moeten dicht en vervangen door vuile lucht gascentrales, alsook dat België géén belasting paradijs is voor multi nationals.
  • Roland Peeters

    5 jaar geleden
    Dat is de juiste slogan in het juiste land,Nederland.Blijkbaar durfden ze het spandoek niet in Vlaanderen hangen om niet uitgelachen te worden,
  • Guido dyck

    5 jaar geleden
    Het is een bende "blazers en windverkopers",goed te zien aan hun spandoek
  • robert dumortier

    5 jaar geleden
    Hebt u gezien met hoeveel man Die meer of 10.000 Euro verdienen de spandoek hangen ze zouden zo in de privé moeten werken het land gaat fait. En dar ziet u hoeveel personeel ze nodig hebben om te regeren daarom verdient de arbeider zo weinig of houd hij maar zoveel over van zijn bruto inkomen en we verdienen nog te veel volgens die bende.