Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Word je dik van alcohol?

Nu Tournée Minérale voorbij is en zo'n een op de vijf Belgen de volle 28 dagen van februari geen druppel geestrijk vocht dronk, zullen velen vertellen hoe goed dat is voor de taille. Doet alcohol echt verdikken? Daar lijkt het heel erg op. En is de bierbuik niet het ultieme bewijs? Maar wat dan met alcoholverslaafden die opmerkelijk dun zijn?

3 reacties

  • Bruno Draulans

    5 jaar geleden
    Bier is alcohol=suiker. Neem daarbij een ongezonde vetrijke levensstijl en je bierbuik is geboren. Alcoholverslaafden drinken veel maar eten minder of bijna niet. Vandaar dat ze dunner zijn, waarschijnlijk.
  • Patrice Eldeweys

    5 jaar geleden
    En wat dan als ge unerhaupt geen alcohol drinkt en toch aandikt ? Feit is zeker , alcohol maakt je dik , doch dat doen andere elementen ook ! Welke ? Mocht ik dat nu es weten , se ... alè , apart van de meest gekende zoals ; te weinig beweging , te vettig voedsel ... Kortom , alles met een “ te “ d’ervoor ! Bedenk dat niet iedereen nog kan sporten ...
  • Louis Bouduin

    5 jaar geleden
    Eten. Drinken. Eender wat. Je wordt er niet dik van. Je wordt dik van verzadiging. Als je dat uit de weggaat, blijf je levenslang slank.