BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
1
EINDE
0
STVV STV
  • 76' Goal Hans Vanaken

VIDEO. Club Brugge rekent na penaltygoal af met STVV en nadert tot op zes punten van Racing Genk

Jupiler Pro LeagueClub Brugge heeft in eigen huis de maat genomen van STVV: 1-0. Hans Vanaken scoorde de enige treffer vanaf de penaltystip. Blauw-zwart nadert zo tot op zes punten van leider Racing Genk.

47 reacties

  • Dirk Molin

    5 jaar geleden
    Roland Polutnik, heb jij dan ook de vele onbestrafte elleboogfouten gezien van RSCA één week geleden of de buitenspelgoal van Cercle en de niet gefloten strafschop van Verstraete op Vanaken of was jouw TV toen misschien stuk.
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Hier zie je toch weer en ik zeg het nadrukkelijk weer , dat Brugge steeds de scheidsrechters mee heeft om een wedstrijd te kunnen winnen . Dit heb ik nu al zeker bij minstens12 wedstrijden van Brugge gezien , ze spelen altijd met 14 man tegen 11 . De scheidsrechters hebben grote angst om fouten te fluiten die Brugge uitvoerde , want het bestuur van Brugge is ook het Belgisch bestuur van de voetbalbond .
  • sven verschooten

    5 jaar geleden
    De var heeft hier niets mee te maken, men ziet niet duidelijk of Depetter duwt of Wesley trekt, volgens mij duwt Depetter lichtjes en trekt Wesley hem in zijn val mee naar de grond. Geen zwart-wit fase dus geen var. De fase enkele minuten voor de strafschop zal wel meegespeeld hebben in het voordeel van Wesley.
  • Hans Oxida

    5 jaar geleden
    Stel je voor dat ze die penalty niet krijgen. Dan claimen ze die jaren later nog. Zoals tegen Gent. Is ook een taktiek. Tegen Gent trapte scheids er niet in. Nu wel. Hard roepen dat je benadeeld wordt en ooit lukt het.
  • peter muylaert

    5 jaar geleden
    Waarom kreeg Sint Truiden dan geen penalty? Was toch even duidelijk een trekfout?