Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Rutten herhaalt standpunt over SWT: “Het is als een mooi gezicht met daarop een dikke puist”

In navolging van Open Vld-kamerleden Egbert Lachaert en Vincent Van Quickenborne heeft voorzitster Gwendolyn Rutten in De zevende dag nog maar eens bevestigd dat haar partij niet te vinden is voor de SWT-regeling die de sociale partners afgelopen week bereikten.

41 reacties

  • van roy jozef

    5 jaar geleden
    er is geen enkele werkgever die een 58 jarige gaat opleiden, zeker voor de laatste 2 A 4 jaar niet, nutteloos tijdverdrijf, en zeker niet in de bouw. daar zijn ze op hun 55 versleten. hebben die politieker's eigenlijk ook maar het besef wat lichamelijke arbeid is? noegabollen!! die hebben alleen maar boekskes gelezen tijdens hun studiejaren.
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Anciënniteit zorgt voor dure oudere werknemers, grote stommiteit, brugpensioen en ambtenarenpensioen, nog twee kemels van de politiek en de vakbonden, leve de ongelijkheid en dan is men verwondert dat niemand nog lang wil werken. Begin eens met deftige pensioenen uit te betalen aan de privé ipv altijd te lullen.
  • james vroman

    5 jaar geleden
    als ze in alles haar zin wil doordrijven en haar haak slaan, moet ze de groep van 10 afschaffen ...
  • Dieter pardon

    5 jaar geleden
    Als parlement stemt gaat dit gewoon door. Spa en groen zullen wel wisselmeerderheid geven.
  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Eigenlijk een klucht en beschamend want men wil nu Perce de oudere werknemer langer aan het werk houden en logisch natuurlijk als je weet dat er vandaag een probleem is bij vele vacatures zoals bouw en techniek er staan geen vervangers klaar het beleid hun beleid heeft gefaald en zodoende is het weer de hartwerkende Vlaming die het mag bekopen