BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Opnieuw prijs voor Deceuninck-Quick.Step: Jungels voert nummertje op in Kuurne-Brussel-Kuurne

WielrennenBob Jungels heeft Deceuninck-Quick.Step de zege geschonken in Kuurne-Brussel-Kuurne. De Luxemburgse kampioen sprong op ruim vijftien kilometer van de streep weg uit een kopgroep en hield stand tot op de streep.

11 reacties

  • Frank Van Riel

    5 jaar geleden
    Was inderdaad een staaltje van kunnen van Jungels maar ook prachtig afstoppingswerk van 5 andere DQS-ers in het peleton. 2 prachtige koersen gezien dit weekend en hoop dat rest van de klassiekers op dit niveau mag zijn.
  • glenn wouters

    5 jaar geleden
    Denk je nu echt dat een renner van DQS een handgebaar maakt de anderen daar van onder de indruk zijn? Die rijden hun eigen koers, en als ze het gat niet dicht krijgen rijden ze niet rap genoeg. Koers kan toch zo simpel zijn.
  • frans ornelis

    5 jaar geleden
    och wat zijn haters van quick step weer lief ik denk dat dit jaar nog veel buikpijn zullen hebben van haat en nijd dat is niet goed voor de gezondheid
  • Peter De Decker

    5 jaar geleden
    Iedereen mag meespringen met de koprijder. Omkopen is beetje kort door de bocht, denk ik. Indien ze met 2 weg zijn, kan ik nog geloven dat er soms over geld gesproken zal worden. Maar als je met 5 man moet delen... oh ja, iedere sport is geld en bij veel geld is er altijd wel iets verdacht. Los daarvan moeten ze toch nog steeds hard rijden en daarvoor moeten ze veel doen.
  • rene de kort

    5 jaar geleden
    Het valt me op dat DQ bijna alles wint nadat Boonen gestopt is wa moet die allemaal binnengedaan hebben