© YouTube

Lady Gaga draait de rollen om in knotsgekke Carpool Karaoke

De Britse James Corden gaat steeds met de auto naar zijn werk CBS, waar hij de ‘The Late Late Show’ presenteert. Dat doet hij echter nooit alleen: de grootste sterren carpoolen met hem naar de studio. Maandag zat Lady Gaga (30) in de passagiersstoel en ze bewees dat ze nog steeds behoorlijk

gaga

is.

vwh, mrra

James Corden, de talkshowhost van The Late Late Show, heeft al heel wat supersterren in zijn auto gekregen om mee te rijden naar zijn werk. Adèle, Stevie Wonder, One Direction, Justin Bieber en ga zo maar verder, deden mee aan zijn Carpool Karaoke. Met een stem als een klok past Lady Gaga perfect in het lijstje.

Het opzet van Carpool Karaoke is dat Corden en zijn gast nummers van de ster luidkeels meezingen in de auto en ze samen wat discussiëren over de tekst. Lady Gaga verklapte zo een verbluffend feitje. 10 minuten. Dat is hoelang het duurde voor Lady Gaga om haar succesnummers ‘Pokerface’ en ‘Bad Romance’ te schrijven.

Zijn ze niet aan het zingen, dan hebben ze het over de meest uiteenlopende zaken in de actualiteit. Zo herinnerde Corden zich dat Lady Gaga onlangs haar rijbewijs heeft behaald. En ja hoor: dat wil de ‘Perfect Illusion’-zangeres, die tegenwoordig minder excentriek gekleed gaat, absoluut bewijzen. Ze kroop zelf vol zelfvertrouwen achter het stuur en begon te rijden, maar de presentator vertrouwde het toch niet helemaal.

Verder praatten de twee nog over de halftime show van de Super Bowl op 5 februari 2017. Lady Gaga, die met ‘Joanne’ net een nieuwe plaat uit heeft, zal dan optreden en simuleert samen met Corden haar telefoongesprek met de organisator van het sportevenement.

Dat leidt tot hilarische beelden die heel wat mensen kunnen smaken. De video staat pas sinds maandag op YouTube en is in die tijd al bijna acht miljoen keer bekeken. “Eén van de beste carpool karaokes ooit”, klinkt het bij de fans.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer