Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Beerschot Wilrijk pakt periodetitel nadat Mechelen niet verder komt dan 1-1 bij Lommel, finale beslist over promotie naar 1A

1BIn 1B mogen we ons opmaken voor promotiefinales tussen Beerschot-Wilrijk en KV Mechelen. Beide teams speelden zopas gelijk in hun laatste match van de reguliere competitie en voor Beerschot volstond dat voor de tweede periodetitel. Paars-wit ontvangt zaterdag Malinwa, dat de eerste periode pakte. De return staat een week later in Mechelen op het programma.

11 reacties

  • Jos Van nuffelen

    5 jaar geleden
    Inderdaad Eric, als mede Club fan kan ik dit enkel maar beamen.
  • Roger Declercq

    5 jaar geleden
    Volgend seizoen Antwerp-Beerschot. Maak je borst maar al nat.
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Beerschot terug in de hoogste klasse ... De best voetballende ploeg uit Antwerpen Moest al lang terug in eerste zijn ! Succes verder
  • Erwin Lauwens

    5 jaar geleden
    Den bond heeft reeds een paar weken geleden beslist dat de dubbele finale er MOET komen, kwestie van hun kas te spijzen en 2 keer gratis te kunnen gaan eten. Hoe kan men anders die gekke uitslagen van de laatste weken verklaren? Acute aanval van vermoeidheid en beperkt gezichtsvermogen? Plots gebrek aan ritme en conditie?
  • Rudy Van der Steen

    5 jaar geleden
    Mvr. Verscherpen, ik ben niet speciaal KVM fan, maar als ik goed kan tellen eindigde Mechelen met 59 punten en Beerschot met 54. Bij ons in de klas vroeger eindigde diegene met de meeste punten na een gans jaar als eerste, gelijk welk systeem.. Dat geldt voor zowel eerste als tweede klasse. Het moet echt niet veel gekker worden. Hier wordt tegenwoordig zo lang gespeeld tot één van de mindere ploegen het nog zo klaarspelen om te winnen..