Annegret Kramp-Karrenbauer, de voorzitter van de Duitse christendemocratische regeringspartij CDU, tijdens een carnavalsfeest eerder deze week.
Volledig scherm
Annegret Kramp-Karrenbauer, de voorzitter van de Duitse christendemocratische regeringspartij CDU, tijdens een carnavalsfeest eerder deze week. © REUTERS

Opvolger Merkel onder vuur voor gendermop op carnavalsfeest

Annegret Kramp-Karrenbauer, de voorzitter van de Duitse christendemocratische regeringspartij CDU, ligt onder vuur door een spottende opmerking over het derde geslacht die ze eerder deze week maakte op een carnavalsfeest. 

7 reacties

  • Sonny Breugelmans

    5 jaar geleden
    We komen in een maatschappij terecht dat gedicteerd wordt door de minderheid. Alles is tegenwoordig een misdaad, ze beslissen wat je mag zeggen, denken, jaja zelf iemand aankijken is al een misdaad ( covington incident). Als we links verder laten doen hebben we straks geen recht meer om te ademen. Welkom in de nieuwe wereld orde, de meest progressieve maatschappelij ooit!
  • Etienne De Bondt

    5 jaar geleden
    Rudi Van der Steen, 100% gelijk. Voor alles en nog wat is er een minderheid die de kop opsteekt, men moet steeds meer en meer gaan nadenken alvorens men iets doet of zegt, onze cultuur gaat steeds meer verloren tot hij volledig zal weg zijn. En een maatschappij zonder eigen cultuur is een verloren maatschappij.
  • Lieven Vermandere

    5 jaar geleden
    Derde gender.....wie heeft er dat uitgevonden. Biologisch ben je man of vrouw. Ofwel wissel je om of je bent een zeldzame hermafrodiet. Er is bijna geen plaats meer op het altaar van de politieke correctheid.
  • Maartje Nieuwboter

    5 jaar geleden
    Waar is de tijd dat men mensen nog leerde om zichzelf te aanvaarden zoals men is, in plaats van ze in alle mogelijke afwijkingen te bevestigen ? Een man die zich vrouw voelt, of vice versa, heeft een mentale afwijking en heeft hulp nodig. En dan bedoel ik geen hulp voor zelfverminking (hoe moet je zo'n geslachtsoperatie anders noemen ?), maar échte hulp om tot zelfaanvaarding te komen.
  • jeff De Boeck

    5 jaar geleden
    Wat een onzinnig thema. Er zijn 2 geslachten . Punt.