De Amerikaanse president Donald Trump
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump © Photo News

Voorzitter justitiecommissie, verantwoordelijk voor eventuele afzettingsprocedure, wil groter onderzoek naar Trump

De voorzitter van de commissie van Justitie in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden wil een breder onderzoek naar president Donald Trump. Het parlementslid, de Democraat Jerry Nadler, heeft aangekondigd dat zijn commissie morgen documenten van meer dan 60 mensen zou opvragen, onder wie ook de oudste zoon van de president, Donald Trump Jr. Het is die commissie die verantwoordelijk zou zijn voor het opstarten van een mogelijke afzettingsprocedure tegen Trump.

5 reacties

  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    sonny u geloofd u eigen toch wel erg. meer dan 60 procent van de amerikanen willen Trump niet meer. en Trump was dan ook niet de man met de meeste stemmen toen hij president werd maar daarvoor moet u het stem systeem kennen van Amerika. en dat ze 2 jaar lang niets vonden heeft ook veel te maken dat Trump overal mensen heeft gezet toen de republikeinen overal de meerderheid had. maar in die 2 jaar geen geld vond voor een muur.
  • dominique castelein

    5 jaar geleden
    vanaf dag één hebben de linksen zich verzet tegen de President,hij was niet zwart noch links,een tweede termijn is hem gegund en dan kan hij beginnen met de opkuis
  • Sonny Breugelmans

    5 jaar geleden
    Al 2 jaar onderzoek, ze hebben enkel ontdekt dat de snoeper bij de playboy mansion rondhing. Mueller investigation leverde niks op, Michael Cohen is meermaals betrapt op liegen in de rechtbank, de FBI is zijn niet onpartijdig en zijn hun geloofwaardigheid volledig kwijt. Het kadaver dat ooit de media moest voorstellen stinkt uren in de wind en het wordt maar niet opgeruimd. Trump is 1 van de beste dingen die ons is kunnen overkomen, mensen hun ogen gaan open, de neus wordt dichtgeknepen.
  • Dirk Declercq

    5 jaar geleden
    Misschien goede zakenman, maar daarom nog geen goede president. De procedure kan niet rap genoeg opgestart worden.
  • walter Bogaerts

    5 jaar geleden
    Is een Democraat zo dom dat hij niet weet dat de Republikeinen de senaat in handen hebben. Puur fake news .