Donald Trump in gesprek met de Chinese vicepremier Liu He.
Volledig scherm
Donald Trump in gesprek met de Chinese vicepremier Liu He. © EPA

VS en China dicht bij handelsovereenkomst

HandelsoorlogDe Verenigde Staten en China zijn dicht bij een overeenkomst die de meeste Amerikaanse handelsbeperkingen op producten uit China kunnen opheffen. Peking moet zich dan beter houden aan bescherming van intellectuele eigendomsrechten en bereid zijn een aanzienlijk aantal Amerikaanse producten toe te laten, zeggen twee bronnen dicht bij de onderhandelingen.

4 reacties

  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    Frankske Uytenbroeck , denk jij echt dat China dat betaald aan Amerika ? Nee jongen , het zijn de Arme sukkelaars van amerikanen die zich alleen maar wat goedkope Chinese rommel konden aanschaffen die hier voor zullen opdraaien . Deze mensen zullen zien dat voor hen alles duurder gaat worden . Onrechtstreeks belast Trump gewoon zijn eigen bevolking .
  • Bart Verbeeck

    5 jaar geleden
    China koopt massaal goud. Waarom? Ze gaan de deal niet kunnen respecteren en dekken zich al in tegen usd sancties
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Frankske Uytenbroeck en wie gaat die miljarden betalen de consument dus de amerikaan. goed gedaan Trump hoera hoera hoera
  • Geert Van de Moortele

    5 jaar geleden
    Wie in december belegde in de juiste fondsen gaat nu de vruchten gaan plukken.Enkele maanden (weken) wachten en dan verkopen.Spijtig van die beurstax om de kleine belegger te plukken.