CGVS-baas Dirk Van den Bulck en ex-staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA).
Volledig scherm
CGVS-baas Dirk Van den Bulck en ex-staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). © Photonews

CGVS-baas spreekt Francken tegen in visa-affaire: "Syrische christenen niet allemaal gered uit klauwen van IS”

Volgens commissaris-generaal voor de Vluchtelingen en de Staatlozen Dirk Van den Bulck zijn niet alle Syrische christenen die onder oud-staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) met een humanitair visum naar België zijn gekomen, "gered uit de klauwen van IS". Dat zegt hij in een interview met La Libre.

25 reacties

  • Andté Herbots

    5 jaar geleden
    Nancy Verhoeven, en dat jij een N-VA haatster zijt is ook al lang geweten.
  • Chris Hom

    5 jaar geleden
    Inderdaad Lut Vanhyfte, zolang er in ons eigen land mensen onder de armoedegrens leven en er een lange wachtrij is voor sociale woningen, moeten we stoppen met de opengrenzenpolitiek.
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Het was natuurlijk ook niet voor niks dat Maggie De Block onmiddellijk stopte met het uitdelen van humanitaire visa. Het beerputje zal binnenkort wel eens opengegooid worden.
  • lut vanhyfte

    5 jaar geleden
    Zolang er 1 enkele Belg onder armoededrempel wegkwijnt en langer dan 1 jaar moet wachten op sociale woning terwijl meer dan de helft van de schamele inkomst verdwijnt aan huur zónder peperdure nutsbedrijven bijgeteld... O,OOO vreemde sukkels toelaten en diegenen waar weer vrede heerst in thuisregio terugsturen.
  • Franky Bomans

    5 jaar geleden
    Francken is een aartsleugenaar, de ene blunder op de andere en raakt er mee weg. De meesten zijn kort van geheugen , die vent liet er meer binnen dan dat hij er buiten schopte.