Slachtoffer Davine A.
Volledig scherm
Slachtoffer Davine A. © Stephanie Romans

Australische varkensboer schuldig bevonden aan ontvoering en verkrachting van Belgische toeriste

Een Australiër is schuldig bevonden aan de ontvoering en de verkrachting van een 24-jarige Belgische toeriste. Dat meldden Australische media. De man uit Meningie, ten zuidoosten van Adelaide in de deelstaat Zuid-Australië, had zijn slachtoffer twee dagen lang vastgeketend in een oude varkensstal en meerdere keren verkracht.

13 reacties

  • Abdelmalik Malik

    5 jaar geleden
    Vrouwen worden soms kwaad als je tegen ze zegt dat het gevaarlijk Is om ergens alleen naar toe te gaan zeker verre reizen en risico landen maar het probleem Is dat de criminelen 99.9999 % mannen zijn en die zijn vooral geïnteresseerd in vrouwen wat hun een groter doelwit maakt,als vrouw moet je spijtig genoeg in deze wereld nog voorzichtiger zijn,het mag niet zo zijn maar dat Is de realiteit
  • Andrew Clossus

    5 jaar geleden
    die varkensboer is blijkbaar ookniet van de slimste dat hij haar laptop niet afnam, alle geluk voor haar, anders was ze waarschijnlijk hier niet levend vanaf gekomen.
  • Frank De Witte

    5 jaar geleden
    Inderdaad Kristof, mensen moeten een weer leren gelukkig zijn met hetgeen ze hier hebben en het risico niet gaan opzoeken aan de andere kant van de planeet. Erg wat haar overkomen is, maar zelfs als man alleen zou ik geen zo'n reizen ondernemen, je weet zeker dat je als argeloze toerist vroeg of laat iets tegen gaat komen.
  • censor

    5 jaar geleden
    Geïnspireerd op de film "wolfcreek"...
  • Johny deman

    5 jaar geleden
    "Ze kon de zware omstandigheden niet aan".. duswa, ze verkoos om haar leven door te brengen in kettingen en om de haverklap verkracht te worden? Die criminelen proberen zelfs niet meer een verdediging te voeren gezien de slappe strafmaat