De brandweer plaatste een tent op de plaats van het ongeval. Inzet: slachtoffer Samira Chebbah (44).
Volledig scherm
De brandweer plaatste een tent op de plaats van het ongeval. Inzet: slachtoffer Samira Chebbah (44). © JHM - RV

32-jarige vrouw die bromfietsster doodreed en vluchtte, aangehouden. Vrouw bekende dat ze gedronken had

De bestuurster die gisteren een gevallen bromfietsster doodreed in De Panne en vluchtmisdrijf pleegde, is aangehouden door de onderzoeksrechter in Veurne. De 32-jarige vrouw had zich vanmorgen vroeg zelf aangegeven en gaf toe dat ze gedronken had op het moment van het ongeval. De vrouw blijft een week in de cel, haar verklaringen worden verder onderzocht. 

87 reacties

  • Olivier van Kerckhove

    5 jaar geleden
    Buaa die krijgt 3 jaar met uitsel en dan lekker naar huis, terwijl 2 kinderen geen moeder meer hebben.
  • Franky Puystjens

    5 jaar geleden
    Bijna 24 uur wachten alvorens jezelf na een ongeval en daaropvolgend vluchtmisdrijf aan te geven, en daarbij dan beweren dat je dronken was...!??? Die beweerde dronkenschap op het ogenblik van de feiten kan dan uiteraard niet meer gecontroleerd worden. Kan dan ook smoesje zijn in de hoop lichter te worden gestraft voor het vluchtmisdrijf...!!! "Ik was dronken en in paniek, en ik wist niet goed meer wat ik deed, meneer de Rechter!"...!?
  • Geert Deseyne

    5 jaar geleden
    Als men gedronken heeft, laat men best de wagen staan. Wat het ongeval zelf betreft, het gerecht moet de juiste en precieze conclusies trekken, het is niet aan ons om hierover een oordeel te vellen, wie ook het slachtoffer zal zijn, zijn de kinderen van beide vrouwen, de kinderen van het slachtoffer zijn hun moeder kwijt, de kinderen van de autobestuurster, zullen er altijd herinnerd aan worden, dat hun mama een bizar ongeval heeft gehad.
  • sabrina de wulf

    5 jaar geleden
    als je gedronken hebt rij je met geen auto spijtig nu dat de kinderen zo vroeg hun mama moeten afgeven door zoiets
  • Eddy Vermeulen

    5 jaar geleden
    Als je gedronken hebt, veel of weinig, in bijde gevallen blijf je van achter het stuur weg. En als je een persoon met bromfiets ziet liggen, je raakt iets en je denkt dan dat het de stoeprand is ?????