AFP
Volledig scherm
© AFP

Nachtelijke rellen in Grenoble nadat twee tieners omkomen tijdens politieachtervolging

Voor de tweede nacht op rij zijn rellen uitgebroken in het Franse Grenoble, nadat twee tieners op een scooter verongelukten tijdens een politieachtervolging. De tieners, van 17 en 19 jaar, reden zaterdagavond in op een busje en kwamen om. 

4 reacties

  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    zoals in London waar scooterbenden om voetgangers te bestelen niet aarzelen op het voetpad te rijden en waar de politie op moto's om ze te klissen ze op straat gewoon aantikken om ze te doen vallen wat spectaculaire beelden opleverde. Niets nieuws onder de zon
  • erik vercammen

    5 jaar geleden
    Ze hadden ook gewoon kunnen stoppen voor de politie en niet vluchten! Politie is hier echt niet de schuldige! Dit zijn ze zelf!
  • marijke deruyck

    5 jaar geleden
    Schandalig dat eeuwig rechtvaardigen van wangedrag, je ziet tot wat het leidt ! Altijd maar verdraagzamer zijn, altijd maar goedpraten, altijd maar toegeven, en dan verbaasd zijn over de verrechtsing ! Doe er iets aan, ipv alles waar voor gewerkt is gewoon te laten verklooien door een bende gasten die lak heeft aan alles !
  • Marco brilmans

    5 jaar geleden
    Dus.. Kwestie van het zinloos geweld te begrijpen.. Politieagenten beoefenen gewoon hun ambt en willen de jongeren controleren/aanhouden na verscheidene vaststellingen, waarop de jongeren vluchten. Door een ongelukkig manoeuvre, komen deze jongens om en daarom steekt men dit op de politie? En gaat men lukraak de boel afbreken? Allemaal oppakken en in de cel voor een tijdje. Men moet eens perk aan paal stellen want zulke toestanden gaan meer en meer voorvallen als men niet kordaat optreed.