Politie op zoek naar dader gewelddadige overval op jonge vrouw

© rr

De Gentse afdeling van het parket van Oost-Vlaanderen is op zoek naar een man die een vrouw met geweld heeft overvallen. Het incident vond plaats in april, maar de politie verspreidt nu pas een opsporingsbericht met robotfoto.

Op donderdag 21 april 2016, iets over middernacht, stapte een jonge vrouw naar huis. Op de hoek van de Baaisteeg met de Ursulinenstraat werd de vrouw aangesproken door een onbekende jonge man. Hij vroeg of hij bij haar mocht blijven slapen. Het slachtoffer antwoordde dat ze hem niet kon helpen en wandelde verder de Baaisteeg in.

De man bleef haar echter achtervolgen. Plots greep hij de vrouw vast en begon hij haar te slaan. De dader vluchtte nadien weg en slachtoffer stelde vast dat haar portefeuille gestolen was. Een getuige kon de verdachte nog zien weglopen, waarna hij de vrouw hulp aanbood.

Getuigen

Volgens het slachtoffer en de getuige gaat om een blanke man die tussen de 25 en 30 jaar oud is en ongeveer 1m70 tot 1m75 meet. Hij heeft donker haar en was breedgeschouderd. De verdachte sprak Nederlands zonder accent. De speurders zijn op zoek naar mogelijke getuigen. Zo is deze persoon te zien op bewakingsbeelden na de feiten. Was u getuige van de feiten of herkent u de man op de robotfoto? Neem dan contact op met de speurders op het gratis nummer 0800 30 30 0 of via opsporingen@police.belgium.eu.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen