Georgia Department of Natural Resources
Volledig scherm
© Georgia Department of Natural Resources

Gigantische alligator van 320 kg blijkt wel degelijk écht

Een foto met een man naast een gigantische alligator werd op sociale media afgedaan als een ‘hoax’. Het dier was met zijn geschatte 317 tot 340 kilo zo’n enorm exemplaar dat velen eraan twijfelden of het beeld wel écht was. Blijkt nu van wél.

13 reacties

  • MYRTHE PASS

    5 jaar geleden
    Misschien was de alligator er slecht aan toe, omdat hij/zij al een week niet gegeten heeft door in de gracht vast te zitten. Ik denk dat Mijnheer de bioloog na een week zonder voedsel er ook niet goed zal uit zien.
  • MYRTHE PASS

    5 jaar geleden
    Het dier heeft die oude schotwonden overleeft. Het is ook schandalig dat iemand op de alligator geschoten heeft. Ik dacht dat een bioloog instaat om dieren te redden. Als de alligator moet sterven, zal de natuur hierover beslissen. Hiervoor is geen menselijke tussenkomst nodig. Vond de bioloog een eventuele operatie onnodig? Hij heeft waarschijnlijk de alligator afgemaakt om hem op te zetten en te gebruiken als didactisch materiaal. Het is echt een heel laffe reactie van hem!
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Waarom schieten ze zo'n prachtdier dood ?
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Het is niet omdat je er goed uitziet dat je het ook bent. Een mooie auto kan ook een kapotte motor hebben. Wees gerust, als die mannen de intentie hadden het dier te doden hadden ze hem niet eerst uit de gracht getrokken.
  • Mario Van Holle

    5 jaar geleden
    Jammer ...uiteindelijk zal de mens voor alles opdraaien ! En maar goed ook