Patrick Lefevere ergert zich blauw: “In vergelijking met andere sporten zijn wielrenners clochards”

21 reacties

  • Dirk Molin

    5 jaar geleden
    Inderdaad Fouberke, neutraal zijn staat volgens jou gelijk met alles door een paarse bril te zien.
  • Linda D'Haese

    5 jaar geleden
    Anders Verhamme er zijn een pak meer prof voetballers in belgie dan prof wielrenners ze verdienen een pak meer zelf voor op de bank te zitten en spellen 90 minuten en als ze 2 keer moeten spelen op een week dan klagen ze en is het teveel
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Wel Jos, hou het dan bij voetbal man als je vindt dat er alleen in België aan wielrennen wordt gedaan. Als je met de rugzak naar Spanje gaat kan dat gebeuren hé dat de boeren het niet weten. Hoe wereldvreemd kan je zijn, en je commentaren bij het voetbal trekken ook al op niet veel, nooit neutraal.
  • Dirk Molin

    5 jaar geleden
    Voetbal is een mondiale sport, wielrennen in hoofdzaak een Belgische. Heb het zelf meegemaakt in Spanje: niemand wist wie drievoudig wereldkampioen Peter Sagan was.
  • Meert Dominique

    5 jaar geleden
    Natuurlijk zijn het clochards, ze beoefenen hun sport op straat.Verdienen marathonlopers meer? Patrick Lefevere was een middelmatige renner maar is nu multimiljonair. Waar gaat het geld naartoe? De wielerkoers is een nichesport, enkel de grote rondes, WK en OS betekenen iets in de wereld. Ten zuiden van Parijs of ten noorden van Maastricht ligt niemand wakker van de Omloop Het Nieuwsblad, E3 prijs of Gent Wevelgem. Zelfs de RVV is voer voor specialisten.