Sollied vindt dat Club Brugge meer kwaliteit in huis heeft dan Genk: “Ze hebben alles. Hun selectie is in balans”

11 reacties

  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    Ach Freek Groeneveld, ik begrijp echt wel dat je het verschrikkelijk vindt dat Club Brugge veruit de populairste club van ons land is en zelfs vanuit het buitenland het meest wordt bejubeld.
  • Straight on No way back

    5 jaar geleden
    och stop met zagen over de scheidsrechters en Var! iedere ploeg heeft al verdeel gehaald en heeft al nadeel gehad ivm de beslissingen! En wat die penalty betreft: jammergenoeg compensatie ivm de voorafgaande fouten die zich opstapelden van Sint Truiden maar daarvoor miet je wel de GANSE match gezien hebben en niet de verslaggeving want normaal moest STVV met 9 staan maar Laforche durfde niet!
  • Marc Decoutere

    5 jaar geleden
    Sollied vond zijn kern bij Lokeren ook sterk en gebalanceerd genoeg om in eerste klasse te blijven. Denk dat hij nu niet dat hij een topanalist is. Denk dat de kampioen vooral zal bepaald worden door de mindere in de PO1. Die gaan voor rechter spelen. Wie gaat punten laten liggen van beide ploegen tegen hun hun
  • daniel budenaerts

    5 jaar geleden
    Niet de spelers zullen beslissen wie kampioen wordt , wel de scheidsrechters. Er wachten Genk nog harde tijden als je ziet hoe Brugge zaterdag de punten krijgt na weer een penaltycadeau.
  • Paul Van den Bruel

    5 jaar geleden
    Ondanks alle kritiek, staat Club toch mooi tweede en qua doelpunten hebben ze er evenveel gemaakt als Genk met een saldo van ongeveer 15 doelpunten meer dan de rest van de andere ploegen. Go Bruges tegen Eupen en Moeskroen, wat niet gemakkelijk zal zijn om 6 punten te behalen.
  1. Play-off 1-barometer: Club favoriet, terwijl Antwerp, Anderlecht en Gent uitgespeeld lijken
    VISTA!

    Play-off 1-barometer: Club favoriet, terwijl Antwerp, Anderlecht en Gent uitge­speeld lijken

    In VISTA!, onze voetbalwebcast, pakken we uit met een wekelijkse play-off 1-barometer. Daarin schatten moderatoren Nicolas De Brabander en Niko Lainé met hun gasten de titelkansen per club in. Ook vandaag was dat het geval - speeldag 3 in play-off 1 is volop aan de gang - en er is toch wel een opvallende conclusie te trekken. In vergelijking met vorige week verwisselden de beste kaarten van hand. Volgens ons VISTA!-panel is Club Brugge, dat vanavond Standard ontvangt, de favoriet voor de landstitel. Blauw-zwart (45%) nam die rol over van Racing Genk (35%) , nog steeds leider met op dit moment vier punten meer dan Club.
  2. “Anderlecht en Gent hebben nul op negen in play-off 1. Maar het voetbal bij de Buffalo’s is beter”
    VISTA!

    “Anderlecht en Gent hebben nul op negen in play-off 1. Maar het voetbal bij de Buffalo’s is beter”

    AA Gent heeft net zoals Anderlecht nul op negen in play-off 1. “De Buffalo’s hebben te weinig gekregen in verhouding tot wat ze hebben laten zien. Zeker tegen Standard. Ze verdienden te winnen”, klonk het bij Gilles De Bilde. “En het voetbal is gewoon beter bij Gent, als je dat dan vergelijkt met Anderlecht. Dan moet je gewoon vaststellen dat Gent verder staat op dat gebied.” Degryse pikt in: “Ze proberen positief voetbal te brengen, al hebben ze zichzelf vaker de das omgedaan. Maar ze gaan nog wel wedstrijden winnen in de play-offs.”