Antwerpse ring weer vrijgemaakt na ongeval met vijf vrachtwagens, files lossen snel op

Op de Antwerpse ring (R1) vond dinsdagmiddag rond 11 uur een ongeval plaats met vijf vrachtwagens. Er vielen geen gewonden, er was enkel blikschade. Toch was de snelweg tussen de Kennedytunnel en de E34 naar Knokke enkele uren lang versperd.

mtm, jvh

Omstreeks 13 uur was de weg weer vrij ter hoogte van Sint-Anna Linkeroever. De files losten vervolgens snel op, ook al omdat veel bestuurders intussen voor de omleiding langs de R2 kozen.

Bij het ongeval waren vijf vrachtwagens betrokken, waarvan er uiteindelijk drie moesten worden getakeld. Er vielen geen gewonden. Er kwam heel wat verkeer vast te zitten achter het ongeval en dat leidde tot een lange file tot op de R1 in Berchem. De wegpolitie besloot daarom de lus naar de E34 af te sluiten om alle verkeer in de Kennedytunnel verplicht naar de E17 richting Gent te sturen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Dat heeft het verkeer opnieuw in beweging gebracht”, zegt Peter Bruyninckx van het Verkeerscentrum. “Maar heel wat bestuurders hebben ook de aanwijzingen goed opgevolgd en hebben voor de omleidingsroute gekozen.”

© bfm

© bfm

© bfm

© bfm

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen