Schokkende beelden: popster toont mishandeling door partner per ongeluk live op Instagram

Ophef over een recente live-uitzending van een bekende Zuid-Afrikaanse zangeres, Babes Wodumo. Daarop was - per ongeluk - te zien hoe haar partner haar mishandelde in haar eigen slaapkamer.

nabd

Popster Babes Wodumo was bezig met een live-uitzending op Instagram toen die plots verstoord werd door een man die haar hardhandig aanpakte. Tijdens de veertig seconden durende beelden is te zien hoe ze geslagen en aan de haren getrokken wordt.

Fans reageerden geschokt en geloofden dat de man haar partner Mandla ‘Mampintsha’ Maphumulo was. Zij raadden haar aan om zo snel mogelijk klacht in te dienen bij de politie.

Nog voor ze dat deed, kreeg de lokale politie van bovenaf al de opdracht om de zangeres op te sporen en een verklaring af te nemen. “Er zal een onderzoek geopend worden naar de videobeelden”, klinkt het.

Volgens haar vader heeft Babes Wodumo inmiddels een klacht ingediend. Naar verluidt zal de popster weldra via een officieel statement communiceren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer