Het pasgetrouwde koppel, Maria Gonzalez Roesch en Alessandro di Palma, miste hun cruiseschip en zagen de laatste avond van hun huwelijksreis in het water vallen.
Volledig scherm
Het pasgetrouwde koppel, Maria Gonzalez Roesch en Alessandro di Palma, miste hun cruiseschip en zagen de laatste avond van hun huwelijksreis in het water vallen. © CamerOne/Instagram

Pasgetrouwd koppel mist cruiseschip en ziet laatste avond van huwelijksreis in het water vallen: “Onze nachtmerrie werd werkelijkheid”

Het zou de laatste avond zijn van hun gedroomde huwelijksreis. Maar dat draaide net iets anders uit. De Costa Ricaanse actrice Maria Gonzalez Roesch en haar echtgenoot Alessandro di Palma kwamen 45 minuten te laat toe in de haven van Nassau op de Bahama’s. Ze zagen hun cruiseschip voor hun neus vertrekken. Zonder hen, maar wel mét hun paspoorten, geld en kledij aan boord.

35 reacties

  • Eddy Van De Velde

    5 jaar geleden
    Dom en dommer. Een cruiseschip dat afvaart kan niet zo maar eventjes terug naar wal keren. Trouwens als men telaat is voor een vlucht of trein, zijn die ook vertrokken.
  • Ines HUBERT

    5 jaar geleden
    Ik denk dat het personeel van cruise schepen (en andere georganiseerde reizen) hier wel vaker mee te maken kreeg. Normaal gezien nemen ze al bijna een uur 'reserve', dus ze vertrekken echt niet 5 min. na afgesproken terugkeer tijdstip. Ik vermoed ook dat bij vertrek nog eens gezegd werd wat het afgesproken tijdstip was van terugkeer, en dat het.. maar zijn mensen die alle informatie gewoon naast zich neerleggen.
  • Paul Boutsen

    5 jaar geleden
    Spijt me maar als ik mijn reisdocumenten niet lees en te laat op een luchthaven, busdepot of eender waar te laat toekom, is mijn transport ook weg. Een dure domme fout.
  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Zorg dat je op tijd bent, 45 minuten te laat is wel heel lang.
  • Ronny Van Wijngaerden

    5 jaar geleden
    Als ge u zo een reis kunt permitteren dan kun je toch ook wel een horloge kopen, dacht ik zo