De Indiase onderzeeër zou Pakistaanse territoriale wateren genaderd hebben.
Volledig scherm
De Indiase onderzeeër zou Pakistaanse territoriale wateren genaderd hebben. © AP

VIDEO. Pakistan verspreidt beelden van Indiase duikboot “die territoriale wateren wilde binnendringen”

De Pakistaanse marine heeft naar eigen zeggen een Indiase onderzeeër verhinderd de territoriale wateren binnen te dringen. Met het oog op het vredesinitiatief van de regering in Islamabad werd enkel een waarschuwing gegeven, klinkt het in een mededeling vandaag. Het incident zou gisteren al hebben plaatsgevonden.

5 reacties

  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    Ben het eens met Michel. Is weinig stiekem; eerder provocerend. Of misschien de weg kwijt en vlug eens de persicoop opsteken om een sterretje te schieten of een satelliet signaal (GPS) op te vangen?
  • Steven De moslim

    5 jaar geleden
    Febe Chapin, India wordt al sindsdien 1993 aangevallen door terroristen uit Pakistan. India is al tientallen keren door Pakistanen aangevallen. Het werd tijd dat India zich verdedigden.
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Het gaat daar wel escaleren , want het is wat stil geworden aangaande de oorlogen in de wereld .
  • Ka Ka

    5 jaar geleden
    India moet echt stoppen met zijn provocaties tegen Pakistan! Dat is onverantwoord gedrag van een land met kernwapens en in een regio van miljarden mensen.. Het is véél te gemakkelijk om heel Pakistan te beschuldigen van een aanslag. Dit is al het 2de keer dat Pakistan zich heeft weerhouden om de situatie te kalmeren. Ze hadden het recht om zich te verdedigen op andere manieren...
  • michel De Blay

    5 jaar geleden
    Een duikboot die met de periscoop boven vaart, is niet direct van plan om stiekem ergens naartoe te varen hé.