VTM
Volledig scherm
© VTM

Ruth Beeckmans werd geconfronteerd met ongewenste seksuele intimiteiten

ShowbizzZowel op het kleine als op het grote scherm leeft Ruth Beeckmans (36) zich momenteel uit in behoorlijk aangebrande rollen. In de VTM-reeks ‘Studio Tarara’ speelt ze de seksverslaafde Sandra, in de film ‘Trio’ een escortdame. “Straks krijgen de mensen nog een verkeerd beeld van mij”, zegt de actrice in Story. Ruth onthult in het weekblad ook dat ze ooit slachtoffer was van ongewenste seksuele intimiteiten. 

8 reacties

  • Bart Duchateau

    5 jaar geleden
    Die dokter zocht inderdaad naar eventuele knobbeltjes. Dat doet de gyneacoloog ook. De dokter van Ruth had het misschien eerst even moeten melden, dat had een hoop misverstanden vermeden.
  • Lou Bakker

    5 jaar geleden
    Het kan helpen. Het masseren van de borsten heeft een relaxerende werking en bevorderd de bloedsomloop en brengt dus meer zuurstof naar het hoofd. Daardoor kan de hoofdpijn verminderen en/of helemaal verdwijnen. Is al vaak toegepast op vrouwen die geen zin hebben juist door die hoofdpijn. Die dokter wist wat die deed. Maar in de huidige hypocriete maatschappij heeft het masseren een totaal andere connotatie.
  • Mario Vannieuwenhuysen

    5 jaar geleden
    Die wou gewoon controleren of er geen knobbeltjes in haar borsten te voelen waren, kwestie van beroepsmisvorming. Ik heb die drang ook soms maar in mijn beroep is dat niet zo evident.
  • Anne Nonsia

    5 jaar geleden
    Euh... de gyné (mijne is een vrouw) controleert toch altijd of er geen knobbeltjes zitten? En masseren is dat niet echt, keihard duwen eerder... bij de huisarts daarentegen nog niet meegemaakt.
  • jos robben

    5 jaar geleden
    de #metoo ballon is al lang doorprikt maar ja ze heeft dan toch de roddelpers gehaald