Tiina Jauhiainen (R) en prinses Latifa namen enkele selfies tijdens het eerste deel van hun tocht.
Volledig scherm
Tiina Jauhiainen (R) en prinses Latifa namen enkele selfies tijdens het eerste deel van hun tocht. © Twitter

Prinses Latifa probeerde haar ‘prinsessenleven’ te ontvluchten, haar hartsvriendin vertelt 1 jaar later waarom

Exact één jaar en één dag geleden probeerde prinses Latifa (33) – de dochter van Mohammed bin Rashid al Maktoum, emir van Dubai - haar land te ontvluchten. Dat deed ze niet alleen, maar in het gezelschap van haar beste vriendin: Tiina Jauhiainen (42): “Het was alsof we in een thriller meespeelden”.

7 reacties

  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    De journalist heeft hier wel nooit beweerd dat Oman een stad is, hij schrijft enkel dat ze met de auto naar Oman gereden zijn. Goed begrijpend lezen jongens.
  • marc schollaerts

    5 jaar geleden
    Die hoge home commissaris van mensenrechten direct ontslaan niet waard dat ze die titel draagt en al haar wedde terugvorderen
  • lut vanhyfte

    5 jaar geleden
    Die Mary Robinson is medeplichtig in de ergste graad! The Guardian doet het hele verhaal naar zwaarheid uit de doeken. Ook haar zus poogde op Britse bodem te ontsnappen en dat hypocriet koninkrijk leverde haar gekidnapt - omwille van business as usual - zomaar uit aan een misdadig gestoorde tiran van een 'vader'! Astrid gaat naar zo'n vrouwenonderdrukkers op 'missie' met doek op haar hoofd... Schande & óneer!
  • Koen Paredis

    5 jaar geleden
    Oman is geen stad in Dubai maar een Sultanaat. Oman is een buurland van de Verenigde Arabische Emiraten. Misschien de journalisten van HLN een basis curses journalistiek laten Colten.
  • Bart Huysmans

    5 jaar geleden
    De journalist die het artikel heeft geschreven getuigt niet direct van goede geografische kennis. Oman is een onafhankelijk land, helemaal geen havenstad van Dubai. Dubai is een emiraat behorend tot de UAE, United Arab Emirates, Oman is een onafhankelijk buurland. Ik heb een bedrijf in Oman, en ze was beter daar gebleven ipv naar India te vertrekken!