© rr

Futsalspeler blijft aangehouden in drugsdossier: “Hij betwist betrokkenheid”

De raadkamer heeft dinsdag de aanhouding van futsalspeler Yassin E.M. (25) bevestigd, hij blijft dus nog een maand in de cel. E.M. wordt ervan verdacht deel uitgemaakt te hebben van een drugsbende die betrokken was bij zeker twee mislukte uithalingen van grote partijen cocaïne. De speurders linken een vangst van 317 kilogram cocaïne in juni 2018 en een vangst van 2,4 ton coke in december 2018 aan de bende. E.M. wordt de rol van tussenpersoon toegedicht.

sare

“Mijn cliënt betwist betrokkenheid bij de feiten”, reageert zijn advocaat mr. Cato Siereveld. E.M. was als futsalspeler enkele jaren actief op het hoogste niveau, bij Real Noorderwijk en bij FT Antwerpen. Dit seizoen was hij nog aangesloten bij die laatste, een absolute topclub, maar speelde hij volgens onze informatie niet meer mee.

Maandag werd de aanhouding van drie andere verdachten in het dossier, de broers Gianni en Giorgi F. en de vermeende opdrachtgever Redouan C.E., al bevestigd. Voor drie andere verdachten, onder wie straddlerchauffeur Fred C. en zijn stiefzoon Kenny V.A., werd de zaak uitgesteld naar volgende week.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER