Ali Mohammed al-Showaikh werd vorig jaar uitgewezen in Nederland. Bij aankomst op de luchthaven van Bahrein werd hij meteen in de boeien geslagen.
Volledig scherm
Ali Mohammed al-Showaikh werd vorig jaar uitgewezen in Nederland. Bij aankomst op de luchthaven van Bahrein werd hij meteen in de boeien geslagen. © AD

Door Nederland uitgezette asielzoeker wordt “zonder eerlijk proces” tot levenslang veroordeeld in Bahrein

Een Bahreinse asielzoeker die vorig jaar het land werd uitgezet in Nederland is vorige week in zijn vaderland zonder eerlijk proces tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld. Dat meldt Amnesty International.

5 reacties

  • Marc Camp

    5 jaar geleden
    Kom ons niet beschuldigen als je het regime laat verder doen! Dan ben je zelf schuldig
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    En waarom was dat geen eerlijk proces? Omdat de extremisten van AI dat zeggen? De mening van AI heeft niet meer waarde dan die van u of die van mij.
  • Daniel Nicolas

    5 jaar geleden
    Amnesty international is niet neutraal en in het verleden hebben ze ook al leugens verspreid.
  • Filip Desmedt

    5 jaar geleden
    Wie gelooft dat . Kom eens met klare bewijzen af , Amnesty , niet met loze praat , enkel en alleen om hier de uitwijzingen stop te zetten !! Alsook , als ze daar aangehouden worden , dan betekent dat , dat ze waarschijnlijk in de eerste plaats op de vlucht gegaan waren , dat ze wel degelijk iets op hun kerfstok hadden voordien al . Dus , eerst bewijzen , en dan lawaai maken , maar het is bij jullie steeds omgekeerd , en er zijn nooit bewijzen ....
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Wat in hun landen gebeurt hebben wij niets te zoeken noch mee te maken, ieder land zijn volk en zijn wetten. Of gaan we ginder ook advocaten moeten betalen met ons belasting geld?