© Photo News

© ISOPIX

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Tentoonstelling over Harry Potter verlengd tot 8 januari

De tentoonstelling over roman- en filmpersonage Harry Potter wordt verlengd tot 8 januari 2017. Dat heeft de organisator donderdag bekendgemaakt. De internationale Harry Potter-expo werd eerder al een eerste keer verlengd tot 6 november.

De tentoonstelling opende de deuren op 30 juni en lokte sindsdien al meer dan 275.000 bezoekers. De expo sluit op 6 november enkele dagen de deuren, om te heropenen op 12 november.

De expositie krijgt er dit eindejaar ook een aantal nieuwe bezienswaardigheden bij. Zo komt er een display met rekwisieten en kostuums uit de film “Fantastic Beasts and Where to Find Them”. Die spin-off van de Harry Potterfilmserie gaat op 16 november in Brussel in première. De expo krijgt bovendien een winterse toets, compleet met neerdwarrelende sneeuwvlokken.

De Harry Potter-expositie loopt al sinds 2009 en deed eerder al steden als Chicago, Toronto, New York, Sydney, Singapore, Tokio, Parijs en Shangai aan. Brussel is de vijftiende stad die het bezoek krijgt van de expo over Harry Potter, Ron Wemel, Hermelien Griffel en de andere figuren uit de boekenreeks van de Britse schrijfster J.K. Rowling. In totaal hebben wereldwijd nu al meer dan 4 miljoen mensen de tentoonstelling gezien.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER