Chris Brown.
Volledig scherm
Chris Brown. © AP

Gedupeerden krijgen plots tickets Goat-festival in Bree terugbetaald

Verschillende mensen die tickets bestelden voor het Goat-festival in Bree, hebben vandaag hun geld teruggekregen. Het ziet ernaar uit dat de organisatoren in paniek zijn geraakt na de mediastorm die losbarstte rond het festival. Het nieuwe GOAT Urban Music Festival in Bree had nog geen terrein, maar verkocht al wel tickets. Op de affiche prijkten grote namen als Chris Brown, French Montana en Boef, maar alles wees erop dat het te mooi is om waar te zijn. In een mail laat de organisator nu weten dat het festival “afgelast” is.

9 reacties

  • censor

    5 jaar geleden
    Oplichterij ? Dat kan dus zomaar, geen vervolging, op naar de volgende truuk of truc...om geld te 'verdienen'
  • Ignace De Graeve

    5 jaar geleden
    Betalen met Paypal ? Nog nooit problemen mee gehad ! Zonder dat er een persoon tussenkomt, uw geld terug van gelijk welke online-aankoop. Dus géén problemen !!
  • Nawara nawashi

    5 jaar geleden
    Koop niet zomaar via internet. Veelal ontvang je niet wat je gebt aangekocht. Bewijs het maar als je iets niet ontvangt. Koop bij een plaatselijke winkelier met liefst cash geld. Nooit problemen, en je hebt een kas etiket voor garantie.
  • Sophie DeWolf

    5 jaar geleden
    Haha iemand heeft naar de Fyre Festival documentaires gekeken en heeft het op Belgische bodem uitgetest
  • Serge Aernoudt

    5 jaar geleden
    Een negatief gevolg van ons digitaal tijdperk. Via de computer doe ik niets als ik moet betalen, en geraakik er daardoor niet erg want dan gaan we niet.