© AFP

OPROEP. ‘Leaving Neverland’ laat gemoederen niet onberoerd: wat vinden Michael Jackson fans?

HBO heeft met de documentaire ‘Leaving Neverland’ voor heel wat commotie gezorgd. In twee afleveringen van elk twee uur wordt de King of Pop als kindermisbruiker getoond. De familie van Michael Jackson heeft zich nog proberen te verzetten tegen de vertoning maar ving bot, ook in ons land is de documentaire vrijdagavond te zien op canvas.

hvv

“Als hij een pedofiel is, moeten we zijn muziek dan slecht vinden?”, die vraag stelde moraalfilosoof Jan Verplaetse zich. Wat vind jij? Blijf jij als echte MJ-fan zijn plaatjes grijs draaien? Moonwalk jij bij de volgende gelegenheid weer over de dansvloer? MNM-dj Peter Van de Veire laat optekenen dat als hij in de toekomst de muziek van Jackson draait “het toch met een ander gevoel zal zijn”. JOE-collega Sven Ornelis vindt op zijn beurt “dat we kunst los moeten zien van de kunstenaar”.

Hoe denk jij erover? Ga je vrijdag kijken naar ‘Leaving Neverland’ of heb je de docu al gezien? Blijf je luidkeels meezingen met de liedjes van de King of Pop? Ben jij een Michael Jackson-fan in hart en nieren? Laat ons weten hoe jij je erbij voelt. Mail jouw naam, woonplaats en gsm-nummer dan naar hier@reageren.be. Alvast bedankt.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer