PN/BELGA
Volledig scherm
© PN/BELGA

Van “het totaalplaatje klopt” tot “na zo'n lange tijd heb je het wel gehad”: Verheyen verloor steeds meer de moed in Oostende

Belgisch voetbalMet de beste bedoelingen begonnen, maar nog voor het einde van de reguliere seizoen vertrokken met de vrees voor een ‘Lokeren-scenario’. De doortocht van Gert Verheyen (48) in de Versluys Arena is niet geworden wat de ambitieuze ex-speler van Club Brugge ervan gehoopt had.

5 reacties

  • ronny dolphen

    5 jaar geleden
    T'is allemaal show...hij wordt de nieuwe trainer op club....(Leko mag zijn valies maken)….er waren al enkele weken geruchten daarover op KVO...maar toch succes !!
  • Freddie HEREMANS

    5 jaar geleden
    Meneer Georges Vande Velde, u weet niet hoezeer u de bal mis slaat in uw reactie over Gert Verheyen. En wees maar zeker dat dit Club-monument T1 bij blauwzwart wordt, de vraag is alleen : wanneer ?
  • Georges Vande Velde

    5 jaar geleden
    Een trainer die de moed verliest ? Hoe moet die spelers motiveren? Dus ongeschikt als trainer ! Terug analyst is veel gemakkelijker en goed betaald ! En er waren er al die in hem een toekomstige trainer van Club Brugge zagen. Daar weten ze nu dat dit nooit zal gebeuren!
  • Els Pauwels

    5 jaar geleden
    misschien best een ploeg in de premier league coachen, in België is eerste klasse gelijk aan de bal aan 11 mensen in een bejaardentehuis geven. Enfin het niveau is zo belachelijk laag dat ze er beter met zouden stoppen. Het heeft geen zin jezelf jaar in jaar uit opnieuw belachelijk te maken in de Europa of champions league
  • guy De Grande

    5 jaar geleden
    Wat had hij verwacht? Tot dan toe werkte hij met de betere spelers, nu bij KVO met gemiddeld matige spelers. Dus frustratie begrijpelijk (en ook te verwachten). Misschien betere club kiezen om ambitie waar te maken.