De nieuwe Bugatti werd voorgesteld tijdens de Motor Show in Geneve.
Volledig scherm
De nieuwe Bugatti werd voorgesteld tijdens de Motor Show in Geneve. © AP

Bugatti verkoopt duurste nieuwe auto ooit voor 17 miljoen euro

Van de nieuwe Bugatti, vervaardigd uit carbon en andere exclusieve materialen, wordt maar één exemplaar gemaakt, dat bovendien bijna 17 miljoen euro kost. Hoewel de wagen pas in 2021 helemaal op punt staat, is hij nu al verkocht, schrijft The Verge. Daarmee is het de duurste nieuwe auto ooit.

14 reacties

  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Speculeren kan lukken maar ook flink tegenvallen en die prijs ja ze zeggen wel dat hij zoveel kost, maar hoeveel er werkelijk voor betaald is zal wel een heel stuk lager zijn. Een soort korting kun je zeggen .........
  • Ronald Van Ee

    5 jaar geleden
    dan mocht ik geld genoeg hebben dan was er nog geen haar op mijn hoofd om zoiets te kopen ! een stuk carbon met een dure naam op en er word er maar één van gemaakt en die staat daar op het salon maar je moet er nog 2,5 jaar op wachten wat staat daar dan op het salon ? gewoon een voor beeldje of wat ?
  • Fred Pauwels

    5 jaar geleden
    Een speeltje van een enkeling, geeft geen meerwaarde aan de mensheid. met dat geld van die gasten kan je honderden mensen ui de armoede houden. Ik kan daar geen bewondering voor opbrengen, integendeel! Bugatti zal er wel bij varen en waarom dan geen 50 miljoen vragen, komaan zeg te gek voor woorden!!!
  • Philip De Graeve

    5 jaar geleden
    Dit is niet de duurste auto ooit... Dit zijn een Ferrari 250 GTO van 1963 dat verkocht werd voor 62 miljoen euro (privé verkoop) in juni 2018 en een 250 GTO (1962) voor 43 miljoen euro op de RM Sotheby's veiling in augustus 2018.
  • Joke Kay

    5 jaar geleden
    Maar een persoon die knettergek genoeg is om met zo'n wagen te rijden en heel dicht bij het merk zit. Hij is dezelfde persoon die knettergek genoeg is om op 50 jarige leeftijd zijn eigen movie stunts te doen. Hij is even eens knettergek genoeg om op Oprah haar zetel te dansen ..... Hij heeft er ook het geld voor en is knettergek genoeg om het daar aan te spenderen.