Organisatie betaalt tickets GOAT-festival terug

Het parket van Limburg heeft vanmiddag een mail ontvangen van de organisator van het GOAT-festival. Daarin zegt hij dat het festival niet kan doorgaan en dat wie al een ticket kocht, zijn of haar centen terug krijgt. Sommige gedupeerden kregen hun geld al terug.

tg, gjs

Het festival zou op 8 en 9 juni plaatsvinden in Bree. Met ronkende namen als Chris Brown, French Montana, Boef en Kodak Black op de affiche. Maar de stad Bree was niet op de hoogte en ook de eigenaar van de festivalweide viel een beetje uit de lucht.

Woensdagmorgen waarschuwden politie en burgemeester Liesbeth Van der Auwera (CD&V) van Bree om geen tickets te kopen omdat er een sterk vermoeden was van oplichting.

LEES OOK: Politie: “Wie al kaarten kocht voor muziekfestival in Bree raden we aan een klacht in te dienen”

“We hebben vanmiddag een mail gekregen waarin een man zich voorstelt als organisator. Hij zegt in de mail dat het festival niet zal doorgaan en belooft alle mensen die een ticket hebben gekocht het bedrag terug te betalen”, zegt Bruno Coppin van het parket van Limburg.

“De man is nog niet geïdentificeerd en we hebben ook nog niet kunnen verifiëren of hij zijn woord houdt. Ons onderzoek gaat gewoon verder”, zegt Coppin nog.

Sommige gedupeerden kregen hun geld al terug, zegt burgemeester Liesbeth Van der Auwera (CD&V). “Met de rondgestuurde mail naar personen van wie ze de contactgegevens hadden, blijkt dat de organisatie zich opeens in orde wil stellen, maar voorzichtigheid blijft geboden”, aldus Van der Auwera. Een dagticket kostte 69,95 euro, terwijl de prijs voor een weekendticket 109,95 euro bedroeg.

bekijk ook

Dit festival moest het beste feestje op aarde worden

Topmodellen hielpen geflopt ‘beste feestje op aarde’ te promoten: de vernietigende documentaire

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen