Braziliaans president Jair Bolsonaro
Volledig scherm
Braziliaans president Jair Bolsonaro © Photo News

“Geen respect voor grootste feest van land”: Braziliaanse president krijgt storm van kritiek na delen expliciet filmpje carnaval

De Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft zich op Twitter vragen gesteld bij de losbandigheid van het carnaval in zijn land. Hij deed dat met een erg expliciet filmpje dat werd gemaakt tijdens de feestelijkheden in São Paulo. Zijn opmerking wordt echter door een massa Brazilianen bekritiseerd.

4 reacties

  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Ja hoor, laat ons carnaval maar gewoon afschaffen! Zowel in Rio als in Aalst, met dank aan de zure zeurpieten. :(
  • Sonny Breugelmans

    5 jaar geleden
    Fantastisch om de media weer het mondstuk van de rooi te zien spelen. Veel conservatieven zien in Brazilië dezelfde degeneratie als men hier in ziek Europa ziet, dezelfde stuiptrekkingen die Rome had voor zijn val. Een christelijke opkomst kan de wonden van het marxisme helen, hup Bolsonaro!!
  • eric brack

    5 jaar geleden
    Nog een beetje en het feest wordt daar ook afgeschaft omdat de pest daar ook begint onder het mom van solidariteit en warme samenleving. Dan wordt het een maand ram tam tam in plaats van samba !
  • Steven-Acuna Snijjckers

    5 jaar geleden
    Bolsonaro toont het volk hoe het eraan toegaat gedurende carnaval en dat is niet welkom. Het mooie feest is jaar na jaar decadenter geworden en dat vergeet het links congreslid. Het gene Bolsonaro toont gebeurt frequent op demonstraties en evenementen in São Paulo en Rio. Hopelijk kan Bolsonaro dit land terug op het rechte pad krijgen ….niet makkelijk met al die linkse politici in Brazilië!