Palestijnse betoger aan de grens met Israël.
Volledig scherm
Palestijnse betoger aan de grens met Israël. © Photo News

Palestijnse jongen (15) doodgeschoten door Israëlische soldaten in Gazastrook

Een vijftienjarige Palestijnse jongen is overleden nadat hij gewond was geraakt bij confrontaties tussen Palestijnen en Israëlische soldaten in het oosten van Gaza-Stad. Dat zeggen medische bronnen vanochtend.

6 reacties

  • Maria Van Breda

    5 jaar geleden
    U moet eens met de bewoners van Palestina zelf spreken. Erg die omstandigheden waarin ze daar leven. Bijvoorbeeld scholen, gesubsidieerd door de EU, worden daar iedere keer weer met shovels vernietigd. Olijfgaarden vernietigd door Israël, grond wordt afgepakt. Wie wordt daar niet opstandig van?
  • Hafi Bouu

    5 jaar geleden
    Marc Baeyens Hoe durf je dit te zeggen zij leven in en open gevangenis zou jij dat kunnen dat denkt ik niet dus stop om Israël te stunen in in hun moord Aktie
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Nog een dode op conto van de terreurgroep Hamas. Zij misbruikt kinderen om Israël uit te dagen en te provoceren zonder zelf gevaar te lopen. Het volk gebruiken als schild om hun soldaten te verdedigen.
  • danny meulders

    5 jaar geleden
    aan de ene zijde stenen en aan de andere zijde echte kogels , ik wist wel aan welke kant ik wilde staan , maar als ik alleen stenen had als wapen gooide ik er zeker niet mee naar de soldaat die schiet met echte kogels ( op 15 jaar moet er toch al een beetje verstand inzitten )
  • karl van dyck

    5 jaar geleden
    Verstaan wie dit verstaan kan. Palestijnse jongeren gooien met stenen en de Joods Militiegroepen schieten met scherp. Een spelletje dat al zo vele jaren gespeeld wordt door het ,, Joodse volk '' . En de rest van de wereld vindt dit oke. Walgelijk.