ANP
Volledig scherm
© ANP

Google waarschuwt voor “ernstige” bug in Chrome: zo controleer je of je gevaar loopt

Google raadt gebruikers aan om meteen een dringende update door te voeren in Chrome, de browser van de internetgigant. Deze week werd ontdekt dat er een gevaarlijke bug schuilt in de browser die hackers kan helpen bij het uitvoeren van een cyberaanval.

25 reacties

  • Jef Versuz

    5 jaar geleden
    Diegene die willen weten of ze geinfecteerd zijn, installeer malwarebytes free, en laat je pc scannen. Zeer goed programma. Is eerst een trial maar je hoeft het niet te kopen. Achteraf kan het nog steeds gratis gebruikt worden maar de realtime protectie is dan verlopen dus je zal dan manueel moeten scannen.
  • Gerrit Versteele

    5 jaar geleden
    Ik zal me wellicht niet populair maken met deze opmerking, maar voor mij zijn hackers en computervirussen een noodzakelijk kwaad om softwareleveranciers hun producten constant te laten verbeteren en resistenter te maken. Zie het als het digitaal equivalent voor een biologisch immuunsysteem. Het zijn net die softwares die (bijna) nooit worden aangevallen die ongekende(?) fouten en hiaten bevatten.
  • Els Haegens

    5 jaar geleden
    Ik heb al een jaar en 1 maand routkithack met Toegang tot alles iPhones iPads wifi tv's Laptops desktops verwarming verlichting zelf de auto. Ik beschik over iets meer dan 7000. Screenprints 3 terrabyte En opgenomen beelden met digitaal fototoestel . Nergens hebben we nog een controle over . Ondertussen weet ik perfect hoe alles gaat en wat ze gebruiken indien ik u kan helpen met mijn informatie wil ik deze graag met je delen wat de politie heeft geen tijd voor mij . Let op het gaat je niet
  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    5 jaar geleden
    Youry De Winter, malware checken en verwijderen via je security en als je geen security geïnstalleerd hebt via je (advanced) settings in Google Chrome.
  • Toran Korshnah

    5 jaar geleden
    Nu nog Vista gebruiken is qua veiligheid gewoon misdadig. Net zoals XP. Ik heb er geen last van. linux rules