.
Volledig scherm
. © Van Marcke

Slimme douche onthoudt hoe jij en je gezin het liefste douchen

Woon.Er zijn steeds meer slimme apparaten die ons leven in huis vergemakkelijken. Zelfs in de badkamer. Zo zorgt de Aqualisa voor een gepersonaliseerde douche-ervaring voor elk gezinslid. Het apparaat onthoudt jouw douchevoorkeur op basis van de watertemperatuur, de tijd dat je onder de douche staat, het soort straal dat je wenst en de kracht van de wateruitloop.

4 reacties

  • Alex De Meester

    5 jaar geleden
    Zeg Wim Peeters, in de jaren 80 leefde de helft van de wereldbevolking met minder dan €1 per dag. Vandaag is dat 20% van de wereldbevolking. Hoe komt dat? Door kapitalisme. En deze douche is daar een product van. Zelfs de armste werelddelen evolueren traag maar zeker in de goede richting. En dat kan alleen maar door de creatie van rijkdom. Niet door taartverdelingspolitiek zoals in Venezuela en de rest.
  • Klaus Jozef Kalergi

    5 jaar geleden
    Wim Peeters, wetende dat er in Afrika zo goed als geen ontwikkeling was voor er ooit een blanke geweest is én nadat we we daar vertrokken zijn hebben ze gratis infrastructuur en triljoenen aan ontwikkelingshulp gekregen (nog altijd trouwens). Het zal wel stilaan welletjes zijn zeker...
  • David Vlaeminck

    5 jaar geleden
    1483 euro zonder installatie om gewoon te lui te zijn de kraan open te draaien en op de juiste temperatuur te zetten? Nee...bedankt!
  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Dat is de eerste stap. De tweede is een touchscreen ipv een faucet. En de derde: Binnenkort reclame terwijl ge aan het douchen zijt.