Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Getty Images/iStockphoto

Mama sterft aan “gebroken hart” nadat echtgenoot hun dochtertje heeft verkracht en vermoord

Anna Zubko (27) was op haar werk toen thuis het ondenkbare gebeurde. Haar man Yaroslav Oleinikov (28) had hun zesjarig dochtertje verkracht en in koelen bloede omgebracht. Na de gruwelijke feiten zonk de vrouw langzaam weg in een depressie. Zes maanden na de dood van kleine Veronika stierf de mama aan een “gebroken hart”.

12 reacties

  • marijke deruyck

    5 jaar geleden
    Eigenlijk zouden kinderen op school al moeten leren dat geweld gewoon niet klopt. Niet in een ouder-kindrelatie, niet tussen volwassen partners, niet in familie- noch ander verband. Misschien zullen ze dan sneller uit een geweldrelatie kunnen ontsnappen. En anderzijds zou men geweldplegers ook veel harder moeten straffen, want zij zouden dan ook van op school weten dat dergelijk gedrag niet klopt. Los daarvan : hoog tijd dat het de daders zijn die gestraft worden !
  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    Twintig jaar?De vuilak
  • Monique Van Herck

    5 jaar geleden
    Hoe walgelijk is dit!!!! Waarom verliest deze mama ook het hoederecht van haar zoontje? Was alles nog niet horror voor haar?
  • alain lammens

    5 jaar geleden
    Twintig jaar is pineuts voor dergelijke feiten !
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Hij riskeert twintig jaar cel zeggen ze , maar ik weet het niet als het uw kind moest zijn dan zou je toch levenslang of de doodstraf willen . In wat voor een tijd leven wij ?