• 67' Goal Emre Can
  • 71' Goal Blaise Matuidi
  • Kevin Lasagna Goal 84'

Geen Ronaldo? Geen probleem voor Juventus: 19-jarig toptalent neemt twee goals voor zijn rekening in ruime zege tegen Udinese

Serie AJuventus heeft op de 27ste speeldag in de Serie A met 4-1 gewonnen tegen Udinese. Bij de ‘Oude Dame’ kreeg Cristiano Ronaldo rust en de 19-jarige Moise Kean maakte van de gelegenheid gebruik om de hoofdrol op te eisen. Kean scoorde twee keer in de eerste helft en na de pauze breidden Emre Can (vanaf de stip) en Blaise Matuidi de voorsprong van de topclub uit Turijn nog uit. In minuut 84 legde Udinese-spits Kevin Lasagna de eindstand vast. In de rangschikking bedraagt de voorsprong van Juve op eerste achtervolger Napoli op dit moment al negentien punten, maar Dries Mertens en co trekken zondag wel nog naar Sassuolo.