Michael Jackson met een jonge Wade Robson, die in ‘Leaving Neverland’ getuigt over hoe hij als kind door Jackson misbruikt werd.
Volledig scherm
Michael Jackson met een jonge Wade Robson, die in ‘Leaving Neverland’ getuigt over hoe hij als kind door Jackson misbruikt werd. © rv

Michael Jackson-fans verzetten zich tegen schokkende documentaire op Canvas: “Dit zijn allemaal leugens!”

TVCanvas zendt vrijdag ‘Leaving Neverland’ uit. In die vier uur durende spraakmakende documentaire getuigen twee mannen over hoe Michael Jackson hen als kind misbruikte. Diehard-fans van Michael weten echter nu al dat ze in de onschuld van de King of Pop zullen blijven geloven, zo vertellen ze in Dag Allemaal.

45 reacties

  • Edwige Spiegel

    5 jaar geleden
    Wat een hoop domme reacties. Aan de kennis van correct Nederlands schrijven kan je al merken wie er niet over het nodige IQ beschikt en dat heb je toch wel nodig om het ganse complexe zaakje van intrigeren, indoctrineren en manipuleren te kunnen begrijpen, want los van het seksuele, gaat pedofilie daar namelijk over. Jammer genoeg, de menselijke domheid is grenzenloos. Dat wisten de Romeinen al: geef ze brood, spelen, ... en een popster! De bijhorende idoolcultus maakt de dommeriken stekeblind.
  • Sabine Poelmans

    5 jaar geleden
    Ik ben nog altijd een grote Jackson fan maar zijn muziek heeft totaal niks met zijn priveleven te maken hij maakte goeie muziek en daar is het mij om te doen en ja ik ben overtuigd er er dingen zijn gebeurd die het daglicht niet mochten zien Michael had geen normaal leven en al zeker niet met vrouwen dat was allemaal schijn voor de buitenwereld ,hij was nog heel kinds en gedroeg zich ook zo in het gezelschap van kinderen,hij zette zich op 1 niveau met hun en leefde in een droomwereld .
  • Jurgen Devries

    5 jaar geleden
    Hier zijn mensen die zeggen dat hij onschuldig was maar geven wel toe dat hij zwijggeld betaalde?een onschuldige man betaald geen zwijggeld. Als ik van iets word beschuldigd dat ik niet heb gedaan ga ik er niet voor betalen om geen proces te krijgen
  • Mady Vermeulen

    5 jaar geleden
    Als het de door Jackson misbruikte jongens om geld te doen was geweest hadden ze hem aangeklaagd toen hij leefde.Een lijk kan je het vel niet meer afstropen.Iemand met hersens wéét dat hij het niet kan winnen van iemand die zich de duurste advocaten kan permiteren,en kan doorgaan tot de zaak verjaard is.Door een van zijn slachtoffers miljoenen te betalen om zijn klacht in te trekken bewees Jackson dat hij, ondanks zijn vele geld, geen proces aandurfde.
  • jean petermans

    5 jaar geleden
    In een democratie heeft ieder individu recht op een eigen mening, dit houdt in dat ieder ander individu datzelfde democratisch recht heeft om met die mening geen rekening te houden.