'Scooby Doo' krijgt een nieuwe Shaggy.
Volledig scherm
'Scooby Doo' krijgt een nieuwe Shaggy. © YouTube

‘Scooby Doo’-acteur wordt vervangen in vervolgfilm: “Dit is vernederend”

Film‘Scooby Doo’-acteur Matthew Lillard (49), die de rol van Shaggy vertolkte in de live action-film uit 2002, kreeg te horen dat hij vervangen zou worden voor het komende vervolg op de film. Zijn fans zijn niet blij met de beslissing, en ook Lillard zelf had het liever anders gezien. 

5 reacties

  • Thomas Carmans

    5 jaar geleden
    Wat heeft Disney met deze film te maken? Warner Bros is de studio achter Scooby Doo.
  • Jil Heirman

    5 jaar geleden
    Die man is er ondertussen 49, dus de beslissing is perfect begrijpelijk. Het eigenlijke personage is nog heel jong..
  • Sabrina Velez Gutierrez

    5 jaar geleden
    Disney is echt dom bezig!! Eerst Johnny Depp weglaten in nieuwe POTC film en nu Lillard.hopelijk 2 grote floppen hun films dat ze hun lesje ne x leren. Lillard IS Shaggy punt uit. Ach als werkmens ben je overal maar een gewoon nummer hoor. Zelfs in Hollywood
  • Ka Ka

    5 jaar geleden
    Disney is echt de kluts kwijt. Eerst verpesten ze alle Marvel series, beslissen om solo te gaan in streaming en nu iemand die perfect gekneed is voor deze rol, zomaar wegdoen. Ze hebben nooit gehoord van, "if it ain't broke, don't fix it!"
  • Bea Van der Vloet

    5 jaar geleden
    Hollywood en de filmindustrie kijken naar hun portomonnee niet naar de carrière van de acteurs.
  1. Dé strafste comeback van het jaar: Robert Downey Jr. ging van drugsverslaafde achter de tralies naar Oscarwinnaar
    PREMIUM
    Celebrities

    Dé strafste comeback van het jaar: Robert Downey Jr. ging van drugsver­slaaf­de achter de tralies naar Oscarwin­naar

    “Ik wil graag mijn vreselijke jeugd bedanken. En de Academy. In die volgorde”, zo begon Robert Downey Jr. (58) zijn acceptatie-speech voor zijn allereerste Oscar. De acteur heeft een lange, haast onmogelijke weg afgelegd. Van een moeilijke relatie met zijn vader die leidde tot een drugsverslaving, tot een veroordeling van drie jaar gevangenisstraf. Het tragische maar indrukwekkende levensverhaal van de Oscarwinnaar leest als een roman. “Je voelde er de kwaadaardigheid in de lucht hangen...”
  2. Sharon Stone wou in jaren ‘90 al 'Barbie'-film maken, maar werd uit studio gezet

    Sharon Stone wou in jaren ‘90 al 'Bar­bie'-film maken, maar werd uit studio gezet

    ‘Barbie’ is de meest succesvolle film ooit voor Warner Bros. met een wereldwijde opbrengst van 1,4 miljard dollar. De film kreeg dit jaar kreeg ook acht nominaties bij de Academy Awards en negen bij de Golden Globe Awards. De regisseur Greta Gerwig was niet de enige die een film over de pop wou maken. Sharon Stone (66) blikt in een nieuwe aflevering van de podcast ‘Fly on the Wall’ terug op haar “mislukte idee” om een ‘Barbie’-film te maken. De Amerikaanse actrice werd in de jaren ‘90 samen met het concept uit een studio gezet.