Nog maar net getrouwd en het gaat al fout: man deelt slag uit aan kersverse bruid na plagerijtje met stukje taart

Ze waren nog maar net getrouwd, dit koppel uit Centraal-Azië. En toch ging het al kort na hun jawoord fout. Toen de bruid haar kersverse echtgenoot even wilde plagen met een stukje cake, reageerde hij daar wel erg agressief op. In een opwelling van woede deelde hij plots een kaakslag uit aan zijn vrouw, tot ongenoegen bij de andere feestvierders.

kmlo

De beelden van het incident doen sinds kort de ronde op het internet. Het pasgetrouwde koppel wilde genieten van hun huwelijkstaart toen de spanningen plots hoog opliepen. De bruid plaagde even haar echtgenoot door zijn stukje snel weg te trekken, maar daar was hij niet mee gediend. Zijn reactie was echter extreem brutaal. Hij sloeg haar prompt tegen het gezicht, waardoor de dame zelfs in de stoel achter haar kwam te zitten.

Op sociale media is het ongeloof groot. “Die man moet dringend een lesje in mensenrechten krijgen”, klinkt het. “En die vrouw moet zo snel mogelijk een scheiding aanvragen!” Hoe het de bruid en bruidegom momenteel vergaat, is niet geweten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer