Links: Michael Weirsky. Rechts: Eileen Murray.
Volledig scherm
Links: Michael Weirsky. Rechts: Eileen Murray. © Facebook

Michael wint jackpot van 243 miljoen euro, maar zijn ex zet de puntjes op de i: “Dat is niet genoeg om mij terug te winnen”

Grote winstEen man uit New Jersey heeft deze week met Mega Millions de jackpot van 273 miljoen dollar (243 miljoen euro) gewonnen. Geen verkeerd bedragje, maar op een terugkeer van zijn ex hoeft Michael Weirsky niet te rekenen. “Ik heb fatsoen”, zet Eileen Murray de puntjes op de i.

7 reacties

  • Marc Verdonck

    5 jaar geleden
    Toni dan spelen er 80 % minder mensen mee. Iedereen is verblindt door de hoge bedragen,
  • Karl Van der Zande

    5 jaar geleden
    Oei... nu zal em wakker liggen
  • Toni van belle

    5 jaar geleden
    Dergelijke bedragen zouden ze moeten verbieden....max 5 miljoen euro...meeeer dan voldoende...zo kunnen wel 30 mensen gelukkig maken met 1 lotto trekking ipv 1. Geld maakt gelukkig teveel geld maakt je ongelukkig.
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Als ik zo kan lezen zullen die 145 miljoen euro rap op zijn , want die man heeft bijna nooit gewerkt en zegt dan ook dat het fijn is dat je bij het opstaan kunt kopen in alles waar je maar zin in hebt . Oké maar toch beetje nadenken hoort erbij .
  • johanneke li

    5 jaar geleden
    haar terugkrijgen zal het minste van zijn zorgen zijn met zo'n fortuin, hij zal genoeg aanvragen krijgen. dat hij haar de alimentatie terugbetaald lijkt me logisch, in ieder geval is dat nu niet meer nodig en moet het stopgezet worden.