Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Justitie verstuurt duizenden boetes zonder huisnummer: “We rekenen op hulp van postbodes”

Door een fout in het computerprogramma waarmee de politie verkeersovertredingen ingeeft, zijn afgelopen week duizenden boetes verzonden naar adressen zonder huisnummer. Zodra het probleem werd vastgesteld, mochten tal van lokale zones vier dagen lang geen enkel pv meer opstellen. “Het euvel is nu verholpen. We rekenen op de postbodes om de boetes toch op de juiste plek te krijgen.”

42 reacties

  • Jan Delafontaine

    5 jaar geleden
    De wet lejeune en de wet "met uitstel" zou ook moeten gelden voor verkeersboetes en niet alleen voor zware misdaden.
  • Koen Van crombruggen

    5 jaar geleden
    Tim De Witte. Dank voor u opmerking maar ik had het inderdaad reeds opnieuw geprobeerd. Dit wordt dan natuurlijk niet in gecorrigeerde versie gepubliceerd. Maar een goed verstaander heeft maar een half woord nodig. De boodschap blijft dezelfde en geldt ook voor financieren hetgeen ik weet uit eigen ervaring. Dus beste ambtenaren, blijven proberen.
  • guido de cock

    5 jaar geleden
    Justitie rekent op de postbodes .... De bevolking rekent ook op de postbodes...om zoveel mogelijk boetes retour afzender te sturen.
  • Wout Devlieger

    5 jaar geleden
    Waarom zoveel haat reacties, Fouten zijn menselijk
  • Albert Hendrix

    5 jaar geleden
    als ze de naam en de straat lezen ,wie gaat dat lezen de helft van de postbodes kunnen geen nederlands lezen ,bij ons in de buurt was er een die aan de mensen vroeg of hij in de juiste straat was en liet de post zien met de straatnaam op ;was van andere origine