Ook gevonden in villa van voetbalmakelaar Mogi Bayat: twee zwartwerksters

© Photo News

Bij de inval bij de in opspraak geraakte voetbalmakelaar Mogi Bayat heeft de politie ook twee Roemeense vrouwen gevonden in twee van de vele slaapkamers. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

jvh

LEES OOK. Drie onderzoeken hangen als een schaduw boven ons voetbal: wanneer kennen we de resultaten en wat zijn de gevolgen?

De rechercheurs sleepten in oktober niet alleen laptops, gsm’s, exclusieve horloges en Delhaize-tassen vol facturen en voetbaldocumenten naar buiten in de immense villa van Bayat, maar ook twee Roemeense vrouwen. De politie nam de niet-ingeschreven dienstmeisjes mee, en stelde een proces-verbaal op wegens vermoeden van zwartwerk.

Volgens de krant werd aan de hand van de tandenborstels van de twee vrouwen en de stapel kleren in hun kamers afgeleid dat ze al veel langer in de villa verbleven. Het viel de speurders bovendien op dat de geschrokken kinderen van Bayat opvallend veel troost zochten bij de twee vrouwen en duidelijk heel vertrouwd waren met hen, klinkt het. Wat er na het politieverhoor gebeurde met de twee Roemeense vrouwen is onduidelijk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen